Trgovina z Kategorij

Rattan, ki Visi Ogledalo Steno Macrame Bonitete Krog Ogledalo Apartma Dnevna Soba, Kopalnica, Dekoracijo Krog Ogledalo specchio da parete

Novo

€20.35

Bullet Točk:

1、Ogledalo: Primeren za vse pulti, je zelo primeren za notranjo opremo, zaradi česar je vaše življenje bolj sijoča in priročno za svoje življenje.Ali je vaša oblačila ali britjem, to je najboljše storitve za vas.Kombinacija naravnih elementov naredi življenje, vrnitev k naravi in miru.

2、Material: srebro ogledalo, jasno in naravno imaging, ni enostavno za oksidacijo, ni enostavno, da rje, rattan design, okusa, močna, ne enostaven za škodo.

3、prihranek Prostora: Obesite na steno, brez opravljanja svoj položaj in zagotavljanje projekcija storitve.V highdefinition srebrno zrcalo naredi sliko jasnejšo in lažji za uporabo, ki osvetljuje svojo lepoto ali lepoto.

4、Steklo, ogledalo: float steklo, ogledalo, sliko, gladko in ni deformirana.Bodite pozorni na to, ali steklo je poškodovan med namestitvijo in ne poškoduje kože.

5、100% Storitve Jamstva: Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo ali dvoma o naših produktih, prosimo, obrnite na službo v najkrajšem možnem času, vam bomo najboljšo storitev za zagotavljanje 100% zadovoljstvo.

Značilnosti:

Ogledalo: Primeren za vse pulti, je zelo primeren za notranjo opremo, zaradi česar je vaše življenje bolj sijoča in priročno za svoje življenje.Ali je vaša oblačila ali britjem, to je najboljše storitve za vas.Kombinacija naravnih elementov naredi življenje, vrnitev k naravi in miru.

Material: srebro ogledalo, jasno in naravno imaging, ni enostavno za oksidacijo, ni enostavno, da rje, rattan design, okusa, močna, ne enostaven za škodo.

Prihranek prostora: Obesite na steno, brez opravljanja svoj položaj in zagotavljanje projekcija storitve.V highdefinition srebrno zrcalo naredi sliko jasnejšo in lažji za uporabo, ki osvetljuje svojo lepoto ali lepoto.

Steklo ogledala: float steklo, ogledalo, sliko, gladko in ni deformirana.Bodite pozorni na to, ali steklo je poškodovan med namestitvijo in ne poškoduje kože.

Parameter:

Ime: Nordijska Protja Wall Mount Ogledalo

Material: Protja + Steklo

Velikost: Cca.40*32*3cm/15.75*12.6*1.18 v.

Seznam vsebine:

1*Nordijska Protja Wall Mount Ogledalo

Oznake: panoramske stene ogledalo, golo steno, ogledalo, resnično ogledalo steno, lomljeni ogledalo steno, srčkan stensko ogledalo, stojalo stensko ogledalo, ika stensko ogledalo, stensko ogledalo vidik, allah stensko ogledalo, mehka stena ogledalo.

Oblika Oval
Številka Modela EC02811
Material Drugo

Napiši mnenje

Rattan, ki Visi Ogledalo Steno Macrame Bonitete Krog Ogledalo Apartma Dnevna Soba, Kopalnica, Dekoracijo Krog Ogledalo specchio da parete

Rattan, ki Visi Ogledalo Steno Macrame Bonitete Krog Ogledalo Apartma Dnevna Soba, Kopalnica, Dekoracijo Krog Ogledalo specchio da parete

Podobni izdelki
Izdelek je bil dodan v seznam za primerjavo